Polityka prywatności

Niniejsza polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć osobom, które są zaniepokojone tym, w jaki sposób ich „Informacje umożliwiające identyfikację osób’ (Dane osobowe) jest używany online. Dane osobowe, jak opisano w amerykańskim i unijnym prawie dotyczącym prywatności i bezpieczeństwie informacji, to informacje, które można wykorzystać samodzielnie lub z innymi informacjami w celu identyfikacji, kontakt, lub zlokalizuj pojedynczą osobę, lub zidentyfikować osobę w kontekście. Prosimy o uważne zapoznanie się z naszą polityką prywatności, aby dokładnie zrozumieć, w jaki sposób zbieramy dane, posługiwać się, chronić lub w inny sposób obchodzić się z Twoimi danymi osobowymi zgodnie z naszą witryną internetową;.

Jak wykorzystujemy Twoje dane?

We may use the information when you surf our website or use certain other site features in the following ways: • Aby spersonalizować Twoje doświadczenie i umożliwić nam dostarczanie treści i ofert produktów, którymi jesteś najbardziej zainteresowany. • Aby ulepszyć naszą stronę internetową, aby lepiej Ci służyć. • Aby szybko przetwarzać transakcje.

W jaki sposób FixYourBrowser.com chroni Twoje informacje??

Nasza strona internetowa jest regularnie skanowana pod kątem luk w zabezpieczeniach i znanych luk w zabezpieczeniach, aby Twoja wizyta na naszej stronie była jak najbardziej bezpieczna. Strona jest chroniona przez naszą firmę hostingową. Na naszej stronie regularnie wykonujemy skanowanie w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania i wirusów, dostarczone przez naszego dostawcę usług hostingowych. Twoje dane osobowe są zawarte w zabezpieczonych sieciach i są dostępne tylko dla ograniczonej liczby osób, które mają specjalne prawa dostępu do takich systemów, i są zobowiązani do zachowania poufności informacji. Ponadto, wszystkie poufne informacje, które podajesz, są szyfrowane za pomocą protokołu Secure Socket Layer (SSL) technologia. Wdrażamy różne środki bezpieczeństwa, gdy użytkownik składa zamówienie wchodzi, poddaje się, lub uzyskuje dostęp do swoich danych w celu zachowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych. Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane ani przetwarzane na naszych serwerach. Pomimo tych uzasadnionych starań, aby chronić dane na naszych serwerach, żadna metoda transmisji przez Internet nie gwarantuje bezpieczeństwa. W związku z tym, podczas gdy staramy się chronić Twoje dane osobowe przez cały czas, nie możemy zagwarantować całkowitego bezpieczeństwa i nie ponosimy odpowiedzialności za jakiekolwiek naruszenie bezpieczeństwa przez stronę zewnętrzną.

Czy używamy plików cookie??

tak. Pliki cookie to małe pliki, które witryna lub jej usługodawca przesyła na dysk twardy komputera za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli im pozwolisz) który umożliwia systemom witryny lub usługodawcy rozpoznawanie przeglądarki użytkownika oraz przechwytywanie i zapamiętywanie określonych informacji;. Na przykład, używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć produkty w Twoim koszyku. Są one również wykorzystywane, aby pomóc nam zrozumieć Twoje preferencje w oparciu o poprzednią lub bieżącą aktywność w witrynie, co umożliwia nam świadczenie lepszych usług. Używamy również plików cookie, aby pomóc nam skompilować zagregowane dane dotyczące ruchu w witrynie i interakcji z witryną, abyśmy mogli oferować lepsze wrażenia z korzystania z witryny i narzędzia w przyszłości. Używamy plików cookie, aby: • Pomóż zapamiętać i przetworzyć przedmioty w koszyku. • Zrozum i zapisz preferencje użytkownika dla przyszłych wizyt. • Śledź reklamy. • Skompiluj zagregowane dane o ruchu w witrynie i interakcjach w witrynie, aby w przyszłości oferować lepsze wrażenia i narzędzia w witrynie. Możemy również korzystać z zaufanych usług stron trzecich, które śledzą te informacje w naszym imieniu. Możesz wybrać, aby komputer ostrzegał Cię za każdym razem, gdy plik cookie jest wysyłany, lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Robisz to poprzez ustawienia przeglądarki. Ponieważ przeglądarka jest trochę inna, zajrzyj do menu pomocy swojej przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak prawidłowo modyfikować pliki cookie. More information can be found at https://www.youronlinechoices.com/ Jeśli użytkownicy wyłączą pliki cookie w swojej przeglądarce: Jeśli wyłączysz pliki cookie, Niektóre funkcje zwiększające wydajność witryny mogą nie działać prawidłowo. Niektóre funkcje, które zwiększają wydajność witryny i mogą nie działać prawidłowo.

Ujawnianie informacji osobom trzecim

Nie sprzedajemy, handel, lub w przeciwnym wypadku, przekazywać podmiotom zewnętrznym Twoje dane osobowe, chyba że powiadomimy użytkowników z wyprzedzeniem. Nie dotyczy to partnerów hostingowych i innych stron, które pomagają nam w prowadzeniu naszej strony internetowej, prowadzenie naszej działalności, lub służąc naszym użytkownikom, tak długo, jak strony te zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy. Możemy również ujawnić informacje, gdy ich udostępnienie jest zgodne z prawem, egzekwować nasze zasady dotyczące witryny, lub chroń nasze lub innych’ prawa, własność lub bezpieczeństwo. Jednakże, Nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być przekazywane innym stronom w celach marketingowych, Reklama, lub inne zastosowania.

Linki do stron trzecich

Sporadycznie, według naszego uznania, możemy umieszczać lub oferować produkty lub usługi stron trzecich na naszej stronie internetowej. Te strony osób trzecich mają oddzielne i niezależne polityki prywatności. My, dlatego, nie ponoszą odpowiedzialności za treści i działania tych stron, do których prowadzą linki. Niemniej jednak, staramy się chronić integralność naszej witryny i przyjmujemy wszelkie opinie na temat tych witryn. Korzystamy z linków stron trzecich od CleverBridge AG, skorzystaj z poniższego linku, aby zapoznać się z ich Polityką prywatności – https://www.cleverbridge.com/corporate/polityka-prywatnosci/

Google

Wymagania reklamowe Google można podsumować w Zasadach reklamowych Google. Są one wprowadzane, aby zapewnić użytkownikom pozytywne wrażenia. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=pl Korzystamy z reklam Google AdSense na komputery, tablet, strony mobilne i AMP w naszej witrynie. Google, jako dostawca zewnętrzny, używa plików cookie do wyświetlania reklam na naszej stronie. Wykorzystanie przez Google pliku cookie DART umożliwia wyświetlanie reklam naszym użytkownikom na podstawie poprzednich wizyt w naszej witrynie i innych witrynach w Internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z używania plików cookie DART, odwiedzając Politykę prywatności reklam Google i sieci partnerskiej. Wdrożyliśmy następujące: • Integracja z platformą DoubleClick, wraz z dostawcami zewnętrznymi, takimi jak Google, używają własnych plików cookie (takie jak pliki cookie Google Analytics) oraz pliki cookie stron trzecich (takich jak plik cookie DoubleClick) lub inne identyfikatory stron trzecich razem w celu kompilacji danych dotyczących interakcji użytkownika z wyświetleniami reklam i innymi funkcjami usług reklamowych w odniesieniu do naszej witryny. Rezygnacja: Użytkownicy mogą ustawić preferencje dotyczące tego, w jaki sposób Google reklamuje się za pomocą strony Ustawienia reklam Google. Alternatywnie, możesz zrezygnować, odwiedzając stronę rezygnacji z Network Advertising Initiative lub korzystając z dodatku do przeglądarki blokującego Google Analytics.

Kalifornijska ustawa o ochronie prywatności w Internecie

CalOPPA to pierwsze prawo stanowe w kraju, które wymaga od komercyjnych witryn i usług internetowych zamieszczania polityki prywatności. Zasięg prawa wykracza daleko poza Kalifornię i wymaga od jakiejkolwiek osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (i prawdopodobnie świat) który obsługuje strony internetowe gromadzące dane osobowe od konsumentów z Kalifornii w celu opublikowania na swojej stronie internetowej wyraźnej polityki prywatności, dokładnie określającej gromadzone informacje oraz osoby lub firmy, którym są one udostępniane. – Więcej informacji na http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/ Według CalOPPA, zgadzamy się na następujące: Użytkownicy mogą odwiedzać naszą stronę anonimowo. Po utworzeniu niniejszej polityki prywatności, dodamy do niego link na naszej stronie głównej lub przynajmniej, na pierwszej znaczącej stronie po wejściu na naszą stronę. Nasz link do Polityki prywatności zawiera słowo „Prywatność”’ i można je łatwo znaleźć na podanej powyżej stronie. Zostaniesz powiadomiony o wszelkich zmianach Polityki Prywatności: • Na naszej stronie z polityką prywatności Może zmienić Twoje dane osobowe: • Wysyłając do nas e-mail

Jak nasza witryna obsługuje sygnały „Nie śledź”??

Nie honorujemy sygnałów Do Not Track, roślinne ciasteczka, lub użyj reklam, gdy nie śledź (DNT) mechanizm przeglądarki jest na miejscu. Nie szanujemy ich, ponieważ nie zainstalowaliśmy żadnych specjalnych funkcji zgodnych z sygnałami DNT. Czy nasza witryna umożliwia śledzenie zachowań stron trzecich?? Należy również pamiętać, że zezwalamy na śledzenie zachowań stron trzecich.

FILIŻANKA (Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie)

Jeśli chodzi o zbieranie danych osobowych od dzieci poniżej 13 lat, Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie (FILIŻANKA) daje rodzicom kontrolę. Federalna Komisja Handlu, Stany Zjednoczone’ agencja ochrony konsumentów, egzekwuje Zasadę COPPA, który określa, co muszą zrobić operatorzy witryn i usług internetowych, aby chronić prywatność i bezpieczeństwo dzieci w Internecie. Nie sprzedajemy specjalnie dzieciom w wieku poniżej 13 lat.

Skontaktuj się z nami

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszej polityki prywatności lub jakiekolwiek pytania ogólne, możesz skontaktować się z nami przez e-mail.

Zaktualizowano: wrzesień 26, 2021.