Hvad er Premiumbros.com? Sådan fjerner du?

Premiumbros.com er en uønsket hjemmeside. Premiumbros.com URL'en bruges til at narre computer- og telefonbrugere; gennem webstedet Premiumbros.com, push-beskeder sendes. Det er disse push-meddelelser, der viser ukendte annoncer på en Windows, macOS, eller Android-enhed.

Hvad er Premiumbros.com?

Hvis du modtager meddelelser om, at du ikke aner, hvor de kommer fra, alt du ser er Premiumbros.com. Du har accepteret meddelelser fra Premiumbros.com, fordi denne hjemmeside har vildledt dig med vildledende tekst. Webstedet Premiumbros.com bruger en ofte brugt teknik, som spammere er til. Dette er “social ingeniørkunst” teknik. Med dette, spammere forsøger at snyde dig med specifikke tekster som f.eks “Bare et skridt mere! Tillad at fortsætte” for at overbevise dig om at klikke på “give lov til” knappen på din browser.

Premiumbros.com

I virkeligheden, du accepterer afsendelse af annoncer via din browsers notifikationsfunktion. Gennem underretningerne, annoncer vises. Hvis du klikker på disse annoncer, så tjener spammere bag Premiumbros.com-siden penge. Annoncerne, som Premiumbros.com viser på din computer eller mobiltelefon, er baseret på den virtuelle placering af din computer via dens IP-adresse, svarende til Allhugeblog.com og Apsolutamente.com. Derfor, underretningerne er også ofte på brugerens sprog. Pop-up annoncerne sendes automatisk til din enhed hver halve time. De fleste brugere bemærker disse annoncer hele tiden og begynder at lede efter en løsning til at fjerne Premiumbros.com.

Sådan fjerner du Premiumbros.com?

Du kan fjerne de notifikationstilladelser, som Premiumbros.com misbruger, ved at åbne Chrome-browseren. Klik på menuen. Klik derefter på webstedsindstillinger og derefter på meddelelser. Klik på højre side af Premiumbros.com-domænet og klik på fjern.

fjern Premiumbros.com google chrome

For at fjerne meddelelsestilladelsen for Premiumbros.com i Microsoft Edge-browseren, åbne Edge-browseren. Klik på menuen øverst til højre. Klik på Indstillinger. Klik derefter på Cookies og webstedstilladelser. Klik på Notifikationer.

I den “Give lov til” afsnit, klik ved siden af ​​Premiumbros.com-domænet, og klik på fjern.

Jeg håber, at dette har hjulpet dig. Tak fordi du læste.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *