Ryd automatisk browserhistorik, når du lukker Microsoft Edge

Det skader aldrig at slette dine browserdata fra tid til anden. Men hvis du deler en computer med andre, det er bedst at gøre dette hver gang du lukker browseren. Heldigvis, Microsoft Edge giver dig mulighed for automatisk at rydde din browserhistorik.

Microsoft Edge-webbrowseren på Windows 10 og Mac giver dig mulighed for at rydde din browsing og dine personlige data, hver gang du lukker browseren. Faktisk, Edge lader dig også gøre dette med en genvejstast. De data, der vil blive slettet, er følgende:

  • browserhistorik
  • download historie
  • cookies og andre webstedsdata
  • gemte billeder og filer
  • adgangskoder
  • autofyld formulardata
  • webstedstilladelser

Du kan styre autofyld fra menuen Indstillinger.

For at komme i gang, Åbn Microsoft Edge-browseren på din computer, og klik på menuknappen med tre prikker på værktøjslinjen. Klik derefter på knappen: Indstillinger.

Naviger til “Privatliv, Søgning og tjenester” sektion i sidebjælken, og i “Slet browserdata” afsnit, klik på muligheden “Vælg, hvad du vil slette, hver gang du lukker browseren.”

Vælg, hvad der skal slettes, hver gang du lukker browseren Microsoft Edge

Aktiver alle de data, du ønsker at slette ved lukning af Microsoft Edge.

Ryd browserdata på tæt Microsoft Edge

Færdig! Du har konfigureret og startet den automatiske proces. Næste gang du lukker og genstarter Microsoft Edge-browseren, de angivne data vil blive slettet fra den lokale hukommelse.

Hvis du ikke kan lide den automatiske nedlukning, Du kan altid overveje at trykke på genvejstasterne CTRL+Shift + Af. Dette åbner en dialogboks, hvor du kan gøre det samme.

Ryd browserdata i Microsoft Edge

Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med automatisk at slette browserdata, når du lukker Microsoft Edge. Tak fordi du læste!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *